Comunitat

Història

Com tota bona història cervesera, l’Oriol i jo (l’Edgar) ens vam conèixer a la XI Mostra de cervesa artesana de Mediona, i si haig de ser sincer, no recordem de res. En resum, va ser l’hòstia!

I  aquesta primera borratxera la van succeir moltes més. Fins que una nit, entre pinta i pinta, va sorgir la gran frase -Tio, muntem un brewpub?-.

Com us podeu imaginar no tenim pas un brewpub, però allò va ser la llavor de REC BREW.

Ens plantem a finals del 2018, i en una altra nit màgica, torrats pels carrers de Barcelona, vam tornar a sentenciar el nostre futur – 2019, l’any de caixa o faixa-.

Havia arribat el moment d’enfrontar-nos al nostre problema amb la cervesa i només hi havia una solució: obrir una cervesera.

Així que després de molts números, elaboracions a casa i molts litres de cervesa gratis pels nostres amics, vam parir REC BREW. 

Projecte

Ja coneixeu la nostra història, ara toca saber què putes volem fer.

REC BREW no neix com una idea oportunista de dos penjants amants de la cerveza: tenim un pla.

Fase I

Comencem  la nostra aventura produint com a cervesers nòmades ( o més conegut en anglès com a Gypsy brewers), el que implica habitar cerveseres amigues per elaborar les nostres cerveses. Així, durant aquest temps podem centrar-nos en millorar i crear noves receptes, obrir mercat i poder maquinar millor el que serà el gran pas, la segona fase.

Fase II

La segona fase, i principal fase del projecte, és consolidar Rec Brew com a cervesera. La meta és construir una fàbrica pròpia al barri del Rec, a Igualada. No només volem crear un producte de qualitat i proximitat a la comarca de l’Anoia, la idea és ajudar i contribuir amb el nostre petit gra de sorra en reviure el barri del Rec tan emblemàtic de la nostra ciutat.

Equip

Vendes

Edgar

Em vaig beure la meva primera pinta de cervesa artesana amb 18 anys (potser amb menys i tot) en un petit bar anomenat el Clot del Clos,  vaig acabar cantant com Piperrak “Quina culpa tinc jo d’haver-me enamorat d’una ampolla (de cervesa artesana)”.

Ja quan vaig descobrir que podia elaborar cervesa a casa, el meu problema amb la beguda va passar a ser un bon passatemps.

Molt abans de que nasqués REC BREW he fet alguna que altra incursió en el món laboral de la cervesa artesana. Per sort meva he pogut passar pel primer brew pub de Barcelona, el primer restaurant amb cervesa artesana i una de les primeres distribuidores de cervesa artesana de Catalunya.

VENDES – edgar@recbrew.com
Producció

Oriol

Fanàtic de la bona birra des de que em va mullar la boca per primera vegada, ja fa uns quants anys en una de les primeres fires de cervesa artesana de Mediona, aleshores em vaig enamorar, “hòstia p… això sí que està bo!!!”

Des d’aquell moment em va canviar l’existència, primer me les volia beure totes a litres i després més endavant les volia cuinar totes! Les primeres cerveses que vaig cuinar la veritat és que no es podien ni beure i a base de devorar llibres, mils d’articles i de provar, provar, provar i tornar a provar alguna cosa bona em vàrem treure!

Ara, finalment amb el projecte de Rec Brew, entro per primera vegada a nivell professional en el món de la cervesa artesana, després d’això no sé quin serà el següent pas. Potser la petanca?

PRODUCCIÓ – oriol@recbrew.com